מגשי אירוח חלביים
גלית בן-אהרון

גלית בן-אהרון

גלית בן-אהרון היא מתכננת, מפיקה, מארגנת ומעצבת אירועים שונים החל מחתונות וימי הולדת ועד השקות אופנה ואירועי חברה מפוארים. בזמנה הפנוי גלית כותבת מאמרים מקצועיים בנושאי האירועים והפנאי, עם מגוון טיפים ומידע יעיל לקהל הרחב.

כך השתלטו מגשי כריכים לאירועים על תחום האוכל המוכן



חשבתם על אוכל שהוא לא רק מוכן, אלא ארוז בצורה כזו שהוא נגיש לאכילה בלי שתצטרכו בכלל לדאוג לערוך, לסדר? הכירו את מגשי האוכל. המתחרים החדשים של האוכל המוכן המסורתי.

זה לא סוד שאנחנו אוהבים כמה שיותר קל מהיר ונגיש. למרבה המזל, המגשים מאפשרים את זה. המנות שמיוצרות במיוחד למגשים מגיעים בצורה מותאמת אישית. ככה, אתם יכולים לעשות אירוע מפואר אבל בלי לדאוג לעריכה בשביל האוכל שהזמנתם. 

ישנם הרבה יתרונות בשולחנות בר עם מגשי אוכל, אם בא לכם לדעת עוד, פשוט המשיכו לקרוא. 

מגשי כריכים לאירועים לעומת אוכל מוכן:

ככלל, מגשים לאירועים נתפסים בעיני רבים כרעיון מעולה, כאשר אתם לא רוצים להתעסק עם האוכל בכלל. המנות שמכינים במגשי אירוח חלביים מותאמות בצורה אישית, ככה שכל אורח לוקח לעצמו מה שהוא רוצה בצלחת קטנה. 

הרעיון היותר גדול בכל זה היא לפתור את בעיית הכמויות. מה היא בעיית הכמויות? ובכן, מדובר בבעיה שקיימת כמעט מאז שהמין האנושי קיים. אנשים רואים משהו שהם אוהבים, הם לוקחים כמויות ובסוף משאירים את הרובה בצלחת. כמו כן, נוצר מצב שאנשים לוקחים ולא מספיקים להגיע לשאר הכיבוד כשהם כבר שבעים וחבל. 

כדי לפתור את הבעיה הזו אתם יכולים להביא מגשים. שם המנות קטנות באופן טבעי. ככה מתאפשר לכל אורח לקחת מכל הסוגים ומכל מגוון קצת.

יתרון בולט ונוסף זה המגוון הרחב שאתם יכולים להציע באירוע אחד. בגלל שהמנות הם קטנות, אתם יכולים להציע מגוון רחב של כריכים, כמעט בלי סוף. זה הופך את הגיוון של האוכל למרגש לחלוטין עבור האירוע שלכם. 

בדקו על: קייטרינג לחתונה

Share this post

גלילה לראש העמוד