איך לבחור מכונות קפה מסחריות לאירועים
המידע שלהלן נועד לתת מידע כללי על מגוון רחב של מכונות קפה מסחריות המשמשות בתעשיית הקפה כיום. אני מתנצל מראש אם אני "מלמד אותך איך למצוץ ביצים." לאחר ששימשתי כיועץ ב"עולם הקפה" במשך מספר שנים, ייעצתי ללקוחות וסייעתי להם לבחור את הציוד המתאים לצרכים שלהם. תאמין לי כשאני אומר שיש הרבה אנשים ששאלו את השאלה, "מהי ביצה?" העובדות הן העובדות וכך אני מפרש ומייעץ ללקוחות שלי.
היו שינויים רבים בעניין של בריטניה בקפה ב- 10 – 15 השנים האחרונות. הצורך בקפה אספרסו אמיתי גדל באופן דרמטי. קפה בקופסא, או במקרה הטוב מכונות קפה עם פילטר "מזוג והגש" היו הדרך העיקרית של מתן קפה במהלך שלושים השנים האחרונות. אני יכול לדבר מניסיון בעת מכירת מכונות קפה המכינות קפה מ"פולי קפה אמיתיים" עבור עסקים בתחום המזון ושתייה. בימים אלה עסקים אלה לא ישקלו דבר פחות ממכונת אספרסו מסורתית. בעבר, הציבור הבריטי היה מורגל רק לסוג קפה "מיידי" והאספרסו היה משהו זר. העסקים לא ראו בכך צורך.
למרבה המזל, כל זה השתנה. עם התפתחות המותגים הגדולים של בתי הקפה. הצמיחה בתרבות הקפה בבריטניה ובהשפעתם של המוצרים "האמריקאים" הידועים. תפיסת הציבור בנוגע לקפה השתנתה והפכה למעודנת יותר. למעשה, בריטניה היא כעת באופן רשמי לאום של שותי קפה. בתגובה לכך, עסקים עצמאיים רבים עברו לשיטות מתוחכמות יותר לייצור קפה על מנת להתחרות בשוק הקפה.