קייטרינג לאירועים קטנים – סוגי הגשה לבחירה
כאשר אנו מתכננים אירוע, חשוב לנו שהכל ייעשה כמו שצריך, כמו שאומרים ״לפי הספר״. תכנון אירוע בשלבים הוא הדרך להבטיח שאכן זה יהיה אירוח מוצלח, נעים ומזמין.
אחד הדברים הכי חשובים באירוע ואין זה משנה אם מדובר באירוע קטן או גדול, השקת מוצר או הרמת כוסית, יום הולדת לילדים או מסיבת הפתעה לסבתא הוא הקייטרינג.
ברגע שבחרנו קייטרינג שמקפיד על טריות המזון, על נראות המנות והאסתטיקה שלהן ועל איכות המוצרים, אנחנו כבר בדרך הנכונה לאירוע משובח.
דבר נוסף שחשוב להקפיד עליו הוא צורת ההגשה של המנות. לכן אחת השאלות שעלינו לשאול בהיותנו בוחרים חברת קייטרינג לאירועים קטנים היא אילו סוגי הגשה יש לבחירה?
הגשה במגשים
הגשת המנות במגשי פלסטיק או זכוכית היא דרך נפלאה לשמור על המנות ברמה אסתטית וניקיון גבוהה שכן יש לנו על כך סוג של פיקוח. בכל פעם שמגש מעט מתרוקן, בקלות ניתן למלאו או להחליפו בחדש. כן חשוב להקפיד שסוג המנה שמוגשת תונח במגש מתאים. מה זה אומר?ֿ אם למשל מדובר בלביבות תפוחי אדמה, כדאי שהן יהיו פזורות על גבי המגש ולצדן יונחו מפיות ומזלגות. אם מדובר בטאקוס ממולאים למשל, חשוב שהטאקוס יישבו בתוך מאין תבנית מיוחדת בכדי שהמילוי לא ייפול ואז ינזל לצדדים. אם מדובר במגש מאפינס, אז חשוב שכל מאפין יהיה בתוך תחתית מנייר מתאימה ואם אלו מקלות של ירקות, שווה להעמיד את הירקות הטריים החתוכים בתוך כוסות שקופות.
הגשה נכונה – יתרונות
- כאמור, הגשה נכונה במגשי אירוח שומרת על האסתטיקה של האוכל לאורך כל האירוע ומונעת מצב שבו אנשים נוגעים עם ידיהם באוכל
- הגשה נכונה מאפשרת לנו שליטה מלאה בכמויות
- הגשה נכונה מזמינה את האורחים וגורמת להם לרצות ולאכול את המנות המוצעות
לסיכום, כאשר אתם בוחרים קייטרינג לאירועים קטנים, חשוב להקפיד על הדברים הקטנים, הם אלו שיהפכו את האירוע שלכם למוצלח, מזמין וכזה שיזכרו אותו לאורך זמן.